Send a friend
 
Stuur deze pagina aan een vriend of bekende. Via een link kunnen ze deze pagina dan direct openen.
 
 
 
Aan
 
 
Email
 
 
 
 
Van
 
 
Email
 
 
 
 
Boodschap
 
 
 
 
 
 
 

Tel +31(0)24 397 1204

Home
English
Send a friend
Adres en route
 
 
 

Projecten van
 
We hebben onze voeten in deze
 maatschappij en ontlenen daar ons
bestaansrecht aan. Bijgevolg is het
voor ons dan ook vanzelfsprekend
iets terug te doen in de vorm van het
ondersteunen van
sociaal / economoische projecten

Hiernaast staan daar enkele
van weergegeven

de Poort

Agensea
Agensea is een niet-gouvernementele organisatie, die zich inzet voor ontwikkelings projecten in een aantal landen, met name op gebied van educatie.

Tahiríh Instituut
Het Táhirih Instituut is een educatieve instelling van Bahá'í Gemeenschap Nederland die de ontwikkeling wil bevorderen van waarden en kwaliteiten die noodzakelijk zijn voor het bereiken van wereldvrede.

Act on Virtues project
Wekelijks een e-deugd ontvangen?
Meld u via de website www.actonvirtues.nl aan voor de (gratis) wekelijkse deugd. De deugd van de week nodigt uit om iedere week een deugd centraal te zetten. Lees de betekenis van de deugd. Denk erover na. Houd de deugd de hele dag (of hele week) in je gedachten en zoek naar manieren om de deugd in de praktijk te brengen. Laat de deugd als het ware vanaf uw schouder meekijken.
Op de website van Uitgeverij ACT on Virtues kunt u tevens alle 100 deugden bekijken. Bovendien kunt u er een heleboel ideeën vinden om deugden in te introduceren: thuis, op school, op het werk, of voor persoonlijke groei.

Faculteit Vergelijkende Godsdienst Wetenschappen in Antwerpen
Multicultureel en in een geest van wederzijds begrip, zo worden de verschillende godsdiensten en levensfilosofieëen over heel de wereld aan de Faculteit voor Vergelijkende Godsdienstwetenschappen bestudeerd. Een filosofische smeltkroes van ethnische weelde die helder inzicht biedt en het eigen gedachtegoed in een breder perspectief durft te plaatsen.

Stichting dankbaar
Wilt u iemand in uw omgeving een cadeau schenken met een diepe betekenis?
Dan behoort het schenken van een dankbaarheidstreng tot de mogelijkheden!
Met een dankbaarheidstreng richt u uw aandacht op alle goede dingen in uw leven. Iedere kraal staat voor iets dat u dankbaar maakt.
Al het werk voor de stichting wordt gedaan door vrijwilligers. De gehele opbrengst gaat naar doelen waar kinderen en bewustwording centraal staan. De vele positieve reacties, ook van mensen die een moeilijke periode in hun leven doormaken, motiveren ons nog meer mensen te bereiken.