Send a friend
 
Stuur deze pagina aan een vriend of bekende. Via een link kunnen ze deze pagina dan direct openen.
 
 
 
Aan
 
 
Email
 
 
 
 
Van
 
 
Email
 
 
 
 
Boodschap
 
 
 
 
 
 
 

Tel +31(0)24 397 1204

Home
English
Send a friend
Adres en route

 
 
 

Evenementen agenda


 
Alle seizoenen
 
Winter
Lente
Zomer
Herfst


Kies categorie:

Zeer gewaardeerde gast,

Het Coronavirus en de nieuwsberichten daaromtrent geven begrijpelijkerwijs vragen en ook zorgen. Ter informatie daarom ons beleid zoals we dat op dit moment vormgeven:

Update 23 maart:

Tijdens de persconferentie van 23 maart zijn de richtlijnen om het coronavirus niet verder te verspreiden aangescherpt.

Eén van de regels is: Alle bijeenkomsten worden verboden tot 1 juni (in plaats van 6 april), ook met minder dan 100 mensen.

Verder wordt gemeld:
  • Alle maatregelen (zoals sluiting scholen, sportverenigingen, eet- en drinkgelegenheden en zoveel mogelijk thuis blijven) gelden vooralsnog tot en met maandag 6 april.
  • Alleen het verbod op evenementen en bijeenkomsten geldt tot 1 juni.
Op zeer korte termijn verwachten wij meer informatie over wat dit voor de Poort gaat betekenen. Zodra dit duidelijk is zullen wij dit weer op onze site vermelden en u actief benaderen.

Bij vragen: neem gerust contact met ons op, bij voorkeur per mail.

  • Update 15 maart 2020: Naar aanleiding van het besluit van de regering zal ook De Poort gesloten zijn vanaf heden t/m 6 april. 
  • Evenementen die niet door kunnen gaan in deze periode hopen we in overleg met u zoveel mogelijk te kunnen herplannen.
  • We helpen u graag telefonisch en per mail, maar vanwege de te verwachten drukte vragen we u zoveel mogelijk uw vragen per mail te stellen en dan bellen we of mailen we u zo spoedig mogelijk terug.
  • We houden ons aan de regels en aansporingen van de overheid en medische autoriteiten. Op deze site staat overzichtelijk vermeld hoe we in Nederland geacht worden om te gaan met het Coronavirus: Rijksoverheid.nl
  • Na 6 april hopen we u weer welkom te mogen heten op De Poort. Of dat kan en op basis van welke beperkingen dat zal zijn zullen we op deze plek bekend maken.
Voor het overige:
  • Tot nader orde gelden onze gewone annuleringsvoorwaarden voor de periode na 6 april. We proberen zoveel mogelijk evenementen te verplaatsen in plaats van te annuleren. 
  • Eventuele wijzigingen door een hevige uitbraak of veranderend beleid van de GGD zullen we direct op onze website communiceren.