Send a friend
 
Stuur deze pagina aan een vriend of bekende. Via een link kunnen ze deze pagina dan direct openen.
 
 
 
Aan
 
 
Email
 
 
 
 
Van
 
 
Email
 
 
 
 
Boodschap
 
 
 
 
 
 
 

Tel +31(0)24 397 1204

Home
English
Send a friend
Adres en route

 
 

Conferentieoord De Poort, vergaderen in het groen net buiten Nijmegen.

Verras uw gasten met deze bijzondere plek midden in de bossen bij Nijmegen. Conferentieoord De Poort is een flexibele trainingslocatie met 15 zalen en 48 hotelkamers voor 10 tot 200 personen.
 

Bel ons voor een offerte op 024-3971204 


Video impressie

Alle rust voor ontwikkeling
Zoekt u een plek om in alle rust te trainen of een nieuwe koers te bepalen? Stap even uit de dagelijkse hectiek in Conferentieoord De Poort. De perfecte plek voor vergaderingen, cursussen, trainingen, brainstormsessies en creatieve workshops. 
Midden in de natuur
Via ons terras loopt u zo het bos in. Het buitenterrein van 10 hectare nodigt jullie uit voor een wandeling over de heide of een uitdagende teambuilding activiteit. De natuur brengt naast ontspanning ook vaak een heel nieuwe kijk op de zaken!
15 zalen
Onze 15 zalen, verdeeld over 4 gebouwen, bieden ruimte aan groepen van 10 tot 200 personen. Gaan jullie in kleine groepjes uit elkaar? Combineer dan uw hoofdzaal met een of meer kleinere ruimtes.
Zalen

48 hotelkamers
Na een overnachting in een van onze 48 hotelkamers worden uw gasten in alle rust wakker. U heeft de keuze uit kamers voor 1 tot 4 personen, met eigen douche en toilet of met gedeelde faciliteiten. Heel bewust zijn al onze kamers zonder tv.
Hotelkamers


Verse verrassende maaltijden
Onze koks verrassen u graag! Huncreaties zijn zo veel mogelijk seizoensgebonden, lokaal en biologisch. Hier en daar met kruiden en groenten uit eigen tuin. Lekker puur en gezond, zodat iedereen ook na de lunch de concentratie vast kan houden.

Eerlijk en duurzaam
In zo’n groene omgeving als die van ons, zijn we zuinig op het milieu. Dat is voor ons de gewoonste zaak van de wereld. Waar het kan, werken we duurzaam. Zo leveren we onze bijdragen aan een eerlijke en schone wereld.

Arrangementen
Op De Poort vindt u alle ruimte voor ontwikkeling, ontmoeting en inspiratie. Als onze gast weet u één ding zeker: alles is tot in de puntjes geregeld. Het is onze passie om met u mee te denken én mee te werken.
Arrangementen

Evenementenbureau
We helpen u graag om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Van inschrijving en betaling via de website, tot ontvangst van uw gasten. Wij zorgen dat alles tot in detail geregeld is, zodat u de focus houdt op de inhoud.

Evenementenbureau

Binnen 1 werkdag een aanbod op maat!
Belt u ons en is er plek? Dan is uw reservering binnen 5 minuten geregeld.
Tel: 024-3971204 (ma t/m vrij van 08.30-17.00 uur).
Of doe een aanvraag via onze website. De offerte zit dan binnen 1 werkdag in uw mailbox.

Eerst even komen kijken?
We laten u graag ons hotel, het restaurant en de vergaderruimtes zien. Zo ervaart u zelf of De Poort bij u past. Komt u tijdens lunchtijd? Dan nodigen we u uit om als onze gast de lunch te proeven!
Maak hier uw afspraak