Send a friend
 
Stuur deze pagina aan een vriend of bekende. Via een link kunnen ze deze pagina dan direct openen.
 
 
 
Aan
 
 
Email
 
 
 
 
Van
 
 
Email
 
 
 
 
Boodschap
 
 
 
 
 
 
 

Tel +31(0)24 397 1204

Home
English
Send a friend
Adres en route

 
 
 

Een aantal organisaties


De gasten van de Poort

Klik links op de naam voor meer informatie


Naam: Ad van de Regt
E-mail:
Website: http://www.mind-fulness.nl

Met aandacht en ontspannen de dingen doen die je doet en je leven leiden dat je wilt leiden. Ondanks de ervaringen die ik daarin heb opgedaan is het voor mij nog steeds een wens om daarin te groeien. Maar ook om met deze inzichten en ervaringen anderen daarin te begeleiden. Dat doe ik in velerlei vormen. Allereerst door middel van coaching en training en daarnaast in mediation en het begeleiden van groepsprocessen.

Daarbij gebruik ik een breed scala aan methoden. Soms zijn deze technisch en logistiek van aard zoals onderhandelen en processen begeleiden volgens de stakeholdersmethode. Maar gaande weg heb ik me meer toegelegd op technieken waarbij het gaat om de houding en de overtuigingen waarmee je in het leven staat. Dan gaat het om het toepassen van b.v. mindfulnesstechnieken, het ontwikkelen van intuïtie en het reflecteren op zingeving.

In het dagelijks leven komt dit alles samen. Dan gaat het zowel om vaardigheden als overtuigingen en het richten van je aandacht als ingredienten van een zinvol leven. Het begeleiden van mensen bij die integratie draagt bij aan het zinvol maken van mijn leven.

Ad de Regt