Send a friend
 
Stuur deze pagina aan een vriend of bekende. Via een link kunnen ze deze pagina dan direct openen.
 
 
 
Aan
 
 
Email
 
 
 
 
Van
 
 
Email
 
 
 
 
Boodschap
 
 
 
 
 
 
 

Tel +31(0)24 397 1204

Home
English
Send a friend
Adres en route

 
 
 

Een aantal organisaties


De gasten van de Poort

Klik links op de naam voor meer informatie


Naam: Vrije Academie 't Pad
E-mail:
Website: http://www.vrijeacademiehetpad.nl

Kunst maken maakt gelukkig

Opleidingsinstituut voor kunstzinnig hulpverlenen en kunsteducatie op basis van Acceptatie en Commitment Therapie, evidence based.

Deze opleiding is geschikt voor diegenen die een beroepsopleiding zoeken, maar we staan ook open voor ieder die zich spelend en kunstzinnig wil uitdrukken, voor elke opvoeder, beroepsopvoeder, voor hulpverleners, zorgenden, begeleiders, onderwijzers, en trainers die in hun helpende, educatieve of begeleidende werkzaamheden kunstzinnig, creatief en spelend bezig willen zijn.
Tekenervaring is niet nodig, maar de opleiding is ook voor mensen met veel ervaring in het kunstzinnig medium interessant om weer los te komen en/of verdieping te vinden.

We werken vanuit een universeel gedachtegoed met kunstzinnige en creatieve werkvormen als medium. Kunstzinnig en creatief werken is een mindful pad op zichzelf. Het kent verschillende fasen, niveaus en aspecten die in hun symboliek overeenkomen met de levenskunst. Je wordt dan ook in het Kern-in-Beeld-Jaar je eigen levenskunstenaar.

We koppelen de beeldelementen, dat waar een beeld uit is opgebouwd, aan psychologische filosofische processen. Internalisering en vrije expressie worden zowel via de beeldtaal als via de lichaamsenergie uitgewerkt. Je eigenheid, jouw unieke kwaliteiten, zijn de leidraad voor deze ontwikkelingsweg. Bemoediging is hierbij een sleutelwoord. Hoofd, hart en handen, ratio, gevoel en daadkracht zijn hierbij steeds in evenwicht. We mogen het dan ook een holistische opleiding noemen waarbij de vele facetten onderbouwd worden.

Afstuderen in:

  • Holistisch Beeldend Kunstenaar
  • Psychosociaal Therapeut Beeldend ACT specialist
  • ACT Coach Beeld


Boveneindsestraat 27, Kesteren

Per 1 juli 2019:
Koningsstraat 2A, Opheusden
Mobiel: 06-12148972
E-mail: vrijeacademiehetpad@gmail.com