Send a friend
 
Stuur deze pagina aan een vriend of bekende. Via een link kunnen ze deze pagina dan direct openen.
 
 
 
Aan
 
 
Email
 
 
 
 
Van
 
 
Email
 
 
 
 
Boodschap
 
 
 
 
 
 
 

Tel +31(0)24 397 1204

Home
English
Send a friend
Adres en route

 
 
 

Een aantal organisaties


De gasten van de Poort

Klik links op de naam voor meer informatie


Naam: Thea Spanjers
E-mail:
Website: http://www.dansinzijn.com

Vanaf 1980 ben ik werkzaam als therapeut, trainer en supervisor.
Sinds twintig jaar is de Zijnsvisie een bron van inspiratie voor mij. In 1997 ben ik afgestudeerd aan de school voor Zijnsoriëntatie onder leiding van Hans Knibbe en sindsdien ben ik werkzaam als Zijnsgeoriënteerd begeleidster. In datzelfde jaar maakte ik kennis met de Vijf Ritmes en vanaf dat moment zijn dans en muziek onderdeel geworden van al mijn werkzaamheden.

In het jaar 2000 heb ik de opleiding tot Vijf Ritmes docent bij Gabriëlle Roth in Amerika afgerond en ben ik erkend docent. De Zijnsvisie heeft me het diepe besef gebracht dat het altijd mogelijk is contact te maken met een liefdevolle en vrije dimensie in onszelf.

Het dansen van de Vijf Ritmes is voor mij een voortdurende herinnering aan de waarheid van deze visie. Door het dansen kom ik vaak onmiddellijk in contact met vrijheid, ruimte en openheid en is er geen enkel gevecht meer met wat dan ook. Alles mag zijn zoals het is. Dit is vreugdevol, stil, vredig en tegelijkertijd heel levendig.

In 2006 ben ik in aanraking gekomen met Mindfulness en momenteel volg ik de Mindfulness Opleiding bij het Instituut voor Aandacht en Mindfulness van David Dewulf.

In juli 2005 ben ik vanwege de liefde verhuisd naar Antwerpen en sindsdien geef ik cursussen, workshops en jaartrainingen in Nederland en België.
Thea Spanjers (1951)