Send a friend
 
Stuur deze pagina aan een vriend of bekende. Via een link kunnen ze deze pagina dan direct openen.
 
 
 
Aan
 
 
Email
 
 
 
 
Van
 
 
Email
 
 
 
 
Boodschap
 
 
 
 
 
 
 

Tel +31(0)24 397 1204

Home
English
Send a friend
Adres en route

 
 
 

Een aantal organisaties


De gasten van de Poort

Klik links op de naam voor meer informatie


Naam: Internationaal Laoshan Centrum
E-mail:
Website: http://www.qigong-ned.nl

Internationale Laoshan Centrum.


www.lebenspflege.de

Jaarlijks organiseert het Int. Laoshan Centrum een weekeinde in Conferentie-oord “De Poort”. Deze workshop wordt meestal in maart/april gehouden. (zie website)

Het Int. Laoshan Centrum voor Traditionele Geneeswijzen (TCM) en “Lebenspflege” bestaat sinds 1994. Doel van het centrum is gezondheid te promoten in China alsmede in Europa door het geven van o.a. vakopleidingen tot QiGong/TaijiQuan -therapeut(e). Ook is er de mogelijkheid tot het verdiepen van kennis op het gebied van TCM.Het Laoshan Centrum is gelegen in de Chinese Laoshan Bergen, tussen twee watervallen van 700 meter hoogte. In deze natuurlijke omgeving kunnen naast TiaJiQuan en QiGong ook Tuina, Acupunctuur, Kruidenleer etc. bestudeerd worden. Als gast wordt je omgeven door een autenthieke en familiaire Chinese sfeer.

Ook voor een gezonde vakantie kan men in het Laoshan Centrum terecht en deelnemen aan het actieve programma voor “Lebenspflege”. Daadwerkelijk ervaren wat de Chinese manier van gezond leven met je kan doen. Een unieke belevenis!

QiGong-therapeute Lena Du Hong

Eén van de leidinggevenden van dit Vakopleidings-centrum is Mevr. Lena Du Hong.

Zij heeft meer dan 18 jaar als QiGong-therapeute in China gewerkt. Zij is de echtgenote van Prof. Sui QingBo en leeft sinds 1990 in Duitsland. Zij is d.m.v. video’s en publicaties van boeken bekend geworden.

Door het geven van de vele lessen in Qigong en TaiJiQuan heeft zij veel ervaring opgedaan en haar kennis verdiept. Zij verzorgt en onderricht een belangrijk praktijk-gedeelte in de vakopleiding van het Int. Laoshan Centrum.

Professor Sui QingBo

De heer Sui QingBo leidt het Int. Laoshan Centrum en is verbonden als Ere-Professor in de TCM aan de Shandong Academy of Medical Sciences en tevens voor de TCB aan het Shandong Wushu College. Hij is Vice-president van de Shandong provincie ter promotie van gezondheid en is er mede-verantwoordelijk voor dat de TCM , TCB en “Lebenspflege” ook buiten China erkenning zullen vinden.

Hij leidt scholingsprojecten, ontwikkelt voor klinieken in het Westen behandelingsconcepten en nieuwe modules voor artsenpraktijken.

In de vakopleiding is hij verantwoordelijk voor het hele programma, zowel het theoretische als het praktische gedeelte.

Ben je nieuwsgierig naar deze opleiding tot Qigong/TaijiQuan therapeut /TCM verdieping of heb je misschien zin om een gezonde vakantie ervaring op te doen, dan kun je voor info mailen met de contactpersonen van dit Centrum.

Thérèse van Dijk-Damen – Laoshan QiGong/TaiJi

www.qigong-ned.nl thereselaoshan@hotmail.com
Cokkie Bagchus – “ Laoshan Qigong Centrum”
www.qigong-laoshan.nl cokkiebagchus@home.nl