Send a friend
 
Stuur deze pagina aan een vriend of bekende. Via een link kunnen ze deze pagina dan direct openen.
 
 
 
Aan
 
 
Email
 
 
 
 
Van
 
 
Email
 
 
 
 
Boodschap
 
 
 
 
 
 
 

Tel +31(0)24 397 1204

Home
English
Send a friend
Adres en route

 
 
 

Een aantal organisaties


De gasten van de Poort

Klik links op de naam voor meer informatie


Naam: Corelli opleidingen
E-mail:
Website: http://psychotherapiecorelli.nl/Psychotherapie Corelli
biedt U een veelzijdig aanbod van behandelmogelijkheden. Tot de mogelijkheden behoren cognitieve gedragstherapie, schematherapie, individuele mindfulnesstrajecten van 6 x of een intensief VIP-mindfulnesstraject op een weekenddag, traumabehandeling EMDR, relatie- en gezinscoaching, individuele coaching. In mijn praktijk behandel ik zowel pubers en adolescenten, als volwassenen, jong-volwassenen en gezinnen en echtparen.

Psychotherapeut
Ik ben Marie-Jose van Lieshout, B.I.G.-geregistreerd psychotherapeut. Van 1995 t/m heden werkzaam in de vrijgevestigde psychotherapiepraktijk en van 1990 t/m 2006 ben ik daarnaast werkzaam geweest als psychotherapeut/cognitief gedragstherapeut, systeemtherapeut/ stafmedewerkster, EMDR-therapeut in verschillende GGZ-instellingen; o.a. in een crisiscentrum, een kliniek voor K&j psychiatrie, kliniek voor ( jong) volwassenen met persoonlijkheidsproblematiek, dagbehandeling voor adolescenten en een ambulante jeugdafdeling. In de GGZ voor volwassenen heb ik jaren gewerkt in een regionale instelling voor ambulante geestelijke gezondheidszorg

Mijn doel is mensen die vastgelopen zijn in hun leven en last hebben van psychische problematiek, te behandelen en / of het gereedschap in handen te geven waardoor hun klachten en problemen afnemen en zij weer op eigen benen door kunnen gaan met hun leven, zij zich weer verder kunnen ontwikkelen in de richting die bij hen past op dat moment. Hulp zo lang als nodig en zo kort als kan, op maat gesneden of/en volgens protocol, altijd afgestemd op de hulpvraag.