Send a friend
 
Stuur deze pagina aan een vriend of bekende. Via een link kunnen ze deze pagina dan direct openen.
 
 
 
Aan
 
 
Email
 
 
 
 
Van
 
 
Email
 
 
 
 
Boodschap
 
 
 
 
 
 
 

Tel +31(0)24 397 1204

Home
English
Send a friend
Adres en route
 
 
 
 
 
 
 

 


Datum: 6 jun 2020 > 9 jun 2020
Begintijd:09:00 uur
Eindtijd:17:00 uur
 
 
Organisator:School of Life
E-mail:
Website:http://www.schooloflife.nl
Telefoon:023-8444660

 

Wegens de genomen coronamaatregelen vervalt het verblijf van 6 - 9 juni 2020.
Studenten die al hebben gereserveerd kunnen kosteloos hun verblijf bij ons annuleren. Degene die al betaald hebben krijgen het betaalde bedrag terug.
Vanuit School of Life krijgen jullie verdere informatie betreffende nieuwe datum en registratie.


School of Life
is een HBO gecertificeerd opleidingsinstituut voor toegepaste spiritualiteit en energetische Levenstherapie, op basis van healing, reading, coaching en counseling technieken. Je kunt bij ons kiezen voor een tweejarig traject voor bewustzijnsontwikkeling, en je kunt een complete therapeutische beroepsopleiding doen. Deze beroepsopleiding van vier jaar en een stageperiode plus Masterclass, leidt op tot het beroep met diploma van School of Life Levenstherapeut.

Voor mensen die meer uit zichzelf en het leven willen halen, biedt het curriculum van de tweejarige opleiding een stevige basis. Tijdens het tweejarige traject ontwikkel je een diep inzicht in je eigen levenspatronen, die van je familiesysteem en van de maatschappij als geheel. Je leert deze te transformeren en integreren, zodat er meer van je persoonlijk potentieel tot je beschikking komt.

Voor mensen die een professionele behoefte hebben aan nieuwe zingeving en het uitdragen daarvan in energetisch therapeutschap, biedt de 4,5 jarige beroepsopleiding, levenstransformerende vaardigheden en een gedegen professionele basis voor het opzetten van een eigen therapie- of coachingspraktijk.

Inschrijven voor de opleidingen gaat via de website van School of Life: https://www.schooloflife.nl/beroepsopleiding/inschrijven/

Voor meer informatie over de orientatieworkshops kijk je op:
https://www.schooloflife.nl/workshops/orientatieworkshops/

Wij kunnen tot 4 weken voorafgaand aan dit evenement garanderen dat er een logieplaats voor u beschikbaar is. Daarna kunt u uiteraard gewoon een aanvraag doen en laten wij u weten wat de mogelijkheden zijn.