Send a friend
 
Stuur deze pagina aan een vriend of bekende. Via een link kunnen ze deze pagina dan direct openen.
 
 
 
Aan
 
 
Email
 
 
 
 
Van
 
 
Email
 
 
 
 
Boodschap
 
 
 
 
 
 
 

Tel +31(0)24 397 1204

Home
English
Send a friend
Adres en route

 
 
 

 


Datum:20 jul 2024 > 30 jul 2024
Begintijd:16:00 uur
Eindtijd:10:00 uur
 
 
Cursussen
Speelruimte 0 t/m 3 jaar
Kinderklas 4/5 jaar
Kinderklas 6/7 jaar
Kinderklas 8/9 jaar
Kinderklas 10/11 jaar
Jeugdgroep 12 t/m 14
Jongerenprogramma 15 t/m 18
Opstaan om te dienen
Het leven van de Tweelingmanifestaties
Helper / organisatie
 
Organisator:Arrangementen Team i.o.v. de NGR
E-mail:
Website:https://www.bahai.nl/
Telefoon:06 29 45 98 33
Registratie met code:Login registratie code

 

Inschrijvingsperioden:

De website wordt middels een toegangscode geopend voor alle begeleiders en organisatie van maandag 20 mei om 9u t/m dinsdag 21 mei om 16u.

Voor deelnemers gaat de lange periode open voor inschrijving van woensdag 22 mei 9u t/m zondag 26 16u.

De twee korte periodes gaan voor deelnemers open vanaf maandag 27 mei 9u t/m vrijdag 31 mei 16u.

---


Zomerkamp 20 - 30 juli


Het Woord in daden

“Het is de plicht van ieder mens met inzicht en begrip alles in het werk te stellen om hetgeen is neergeschreven in werkelijkheid en daden om te zetten.”

Iedereen moet kunnen deelnemen aan het bouwen van een volwassen, vreedzame, rechtvaardige en verenigde wereld. Iedereen kan een voorvechter zijn van deze geestelijke onderneming, die de krachten van desintegratie overwint en vorm geeft aan een integratieproces dat leidt tot de ontplooiing van een nieuwe orde. Op dit Zomerkamp leren we om de missie die Bahá’u’lláh ons heeft toevertrouwd steeds meer naar waarde te schatten, ons begrip van de betekenis en implicaties van Zijn geopenbaarde Woord te vergroten en Zijn leringen in praktijk te brengen voor de verbetering van de wereld.

Cursussen:

Opstaan om te dienen
Het bouwen van een nieuwe wereld gaat samen met collectieve transformatie en persoonlijke geestelijke groei. Maar hoe vertalen we ons begrip van de Openbaring van Bahá’u’lláh naar dienstbaarheid in ons leven? Met behulp van het boek “Opstaan om te dienen” van het Ruhi Instituut gaan we dit onderzoeken.

Het leven van de Tweelingmanifestaties
Bij het toepassen van de leringen van het Geloof komen we uitdagingen tegen, die we aan kunnen gaan door onze verbinding te versterken met de Tweeling-manifestaties. In deze cursus verdiepen we ons met behulp van het boek “De Tweeling-manifestaties” van het Ruhi Instituut in het leven van de Báb en Bahá’u’lláh en de rol van crisis en overwinning in ons eigen leven.

Instructie bij het inschrijven:

Algemeen
Er is geen mogelijkheid voor los dagbezoek. Het is wel mogelijk te reserveren voor een Arrangement all-in zonder overnachting, waarbij wel aan het gehele programma wordt deelgenomen.

Het kan zijn door de nieuwe opzet dat 1 of meer gezinsleden opgegeven moeten worden op een andere reserveringspagina. Het is zo geregeld dat iedere persoon ingeschreven moet worden op het verblijf dat van toepassing is (Bahá'í-zomerkamp 20 - 30 juli / 20-25 juli / 25 - 30 juli).

Creche
U kunt uw kind opgeven voor de speelruimte 0 t/m 3 jaar. Er zal bij voldoende animo een ruimte worden gezocht. Opvang van de kinderen blijft de verantwoordelijkheid van de ouders.

Kinderklas
Selecteer de leeftijd waar uw kind onder valt op het moment dat het zomerkamp plaatsvindt. 

Aankomst en vertrektijd: Het is niet mogelijk een korter verblijf te boeken. Iedere deelnemer volgt het gehele programma.

Voor alle vragen rondom verblijf kunt u bij De Poort terecht. Voor alle overige zaken rondom het programma graag contact opnemen met het arrangemententeam: arrangementen.comite@mail.bahai.nl.