Send a friend
 
Stuur deze pagina aan een vriend of bekende. Via een link kunnen ze deze pagina dan direct openen.
 
 
 
Aan
 
 
Email
 
 
 
 
Van
 
 
Email
 
 
 
 
Boodschap
 
 
 
 
 
 
 

Tel +31(0)24 397 1204

Home
English
Send a friend
Adres en route
 
 
 
 
 
 
 

 

Leergang Coachen van collega’s – 6 daagse


Datum:14 okt 2022 > 27 jan 2023
Begintijd:09:30 uur
Eindtijd:16:30 uur
 
 
Organisator:Heel opleidingen
E-mail:
Website:https://www.heelopleidingen.nl/
Telefoon:+31 6 445 44 067

 

 Hoe krijg ik ze mee? Je mag iemand coachen/begeleiden. Je gaat in gesprek en je vertelt precies wat ie moet doen en toch heeft het niet het gewenste effect. Dan is coachen van collega's geen feest. Misschien is het dan het moment om eens te kijken naar hoe je je coachingsvaardigheden inzet en wat je kunt doen om deze te verfijnen.

Het begeleiden en coachen van collega's blijkt dus in de praktijk vaak lastiger dan gedacht. In onze leergang leer je meer over het vak van coach en het coachingstraject en hoe je daar met jouw mogelijkheden invulling aan kunt geven in jouw rol als begeleider van je collega’s. Wat zet je wanneer in om je collega verder te helpen.

Na deze praktische leergang weet je hoe jij jouw collega's kunt ondersteunen zodat ze effectiever functioneren.

Dit zeggen deelnemers over de leergang:
• "Wat een waardevolle leergang waarbij ik veel praktische bagage heb meegekregen." (Erik)
• "Ik waardeer de door de trainers gecreëerde fijne en veilige sfeer in de groep en het vertrouwen dat ze uitstralen. Dat geeft voor mij een perfecte leeromgeving." (Jolanda)
• "Mooie bruikbare oefeningen die ik zo kan meenemen in mijn gereedschapskist." (Jantje)
• "Ik heb meer zicht gekregen op wie ik ben als coach en kan daar gericht gebruik van maken." (Anita)

Doelgroep
Deze leergang is bestemd voor mensen die willen leren coachen en op zoek zijn naar praktische handvatten en willen leren om deze toe te passen.


De vorm
We gaan vooral aan de slag met praktische en ervaringsgerichte oefeningen die we ondersteunen met korte blokjes theorie. De bedoeling is dat je het geleerde direct kunt toepassen in de dagelijkse praktijk. De groep bestaat uit maximaal 12 personen. Zodat iedere cursist de aandacht krijgt die noodzakelijk is. Deze training wordt gegeven door twee begeleiders met beiden ruime ervaring in zowel coachen als het geven van trainingen.

De begeleiders
Petri Elemans is een echte verbinder en voelt feilloos aan of er wel of geen sprake is van contact tussen mensen. Haar ervaring is dat je vaak pas echte gedragsveranderingen ziet als mensen in hun kern geraakt worden. Haar passie is om mensen opnieuw in verbinding te brengen met hun kern. De ervaring uit haar eigen werk- en persoonlijke leven zet zij nu in bij haar trainingen om andere mensen te begeleiden om hun eigen weg te vinden.

Ad van Heijst is in staat om snel voor een veilige omgeving te zorgen. Door zichzelf open te stellen nodigt hij anderen uit om dat ook te doen. De rode draad is dat hij mensen helpt om hun eigen doelen te verwezenlijken door op zoek te gaan naar hun innerlijke drijfveren. Ad heeft er plezier in om naar mensen te luisteren, zijn kennis te delen en mensen aan het denken te zetten.
Meer informatie?
Wil je meer over weten en kijken of het iets voor jou is? Lees dan ook de informatie op onze website https://www.heelopleidingen.nl/persoonlijke-ontwikkeling/leergang-coachen-van-collegas/ en/of neem contact met ons op. We staan je graag te woord.

Praktische Informatie
Datum 2022/2023: 14 en 28 oktober - 25 november - 16 december - 6 en 27 januari
Kosten: € 1.795,- inclusief koffie/thee en lunch.
Locatie: Conferentieoord De Poort