Send a friend
 
Stuur deze pagina aan een vriend of bekende. Via een link kunnen ze deze pagina dan direct openen.
 
 
 
Aan
 
 
Email
 
 
 
 
Van
 
 
Email
 
 
 
 
Boodschap
 
 
 
 
 
 
 

Tel +31(0)24 397 1204

Home
English
Send a friend
Adres en route
 
 
 
 
 
 
 

 

Krachtige keuzes maken als dertiger. Doe het nu! (3 dagen)


Datum:10 nov 2021 > 24 nov 2021
Begintijd:09:30 uur
Eindtijd:16:30 uur
 
 
Organisator:Heel opleidingen
E-mail:
Website:https://www.heelopleidingen.nl/
Telefoon:+31 6 445 44 067

 

Herken je dit?

• "Ik heb alles voor elkaar. Leuke baan, fijne thuissituatie, etc. maar ik ren van hot naar her ben doodmoe en kan er niet van genieten."
• "Iedereen zegt dat ik alles heb en dat ik gelukkig zou moeten zijn maar ….. ik kom niet bij dat gevoel."
• "Ik twijfel of ik op de goede weg zit maar weet niet hoe ik daar achter kan komen?"
• "Is dit alles?"
• "Er zijn héél veel mogelijkheden maar ik durf niet te kiezen."
• "Wat ik nu doe is leuk voor nu. Later wil ik zeker iets anders maar ik weet niet wat."

Voor jezelf kiezen valt niet mee!

De meeste dertigers zijn vaak heel erg druk met hun leven en hebben nauwelijks tijd voor bezinning. Toch zal je je regelmatig, zeker als het wat tegen zit, afvragen of je wel op de goede weg zit en of dit alles is.

Maar maak je niet druk! Weet dat deze gedachten horen bij je leeftijdsfase. Echter als ze terug blijven komen is het raadzaam om er wat mee te doen. Om je daarbij te ondersteunen hebben we deze training bedacht. We helpen je in een ontspannen en veilige omgeving om je prioriteiten helder te krijgen. Zodat jij de keuzes kunt maken die écht bij jou passen.

Wat levert onze training je op?

Belangrijk is dat je echt weet wie je bent en wat je belangrijk vindt. Met deze training krijg je zicht op je eigen kwaliteiten en aandachtspunten. Je weet wie je bent, voelt wat voor jou belangrijk is, weet wat je doelen zijn en hoe je die wilt gaan bereiken. Bewustwording en ervaren zijn hierbij de sleutelwoorden. Je gaat moeilijke beslissingen niet uit de weg, hebt een eigen mening, kiest wat bij je past, gaat niet twijfelen en durft verantwoorde risico’s te nemen. Je bent je bewust van wat je wil, je overtuigingen en invloed. Hierdoor sta je sterker in je schoenen omdat je bewust richting weet te geven aan je leven.

Wat zeggen deelnemers?

• “Door deze training ben ik weer in contact gekomen met wat ik daadwerkelijk wil. Ik kan nu hoofd- van bijzaken onderscheiden. Dat geeft me rust en energie." (Inge)
• "De cursus heeft mijn innerlijk kompas weer herijkt en nu weet ik weer waar ik naar toe wil en hoe ik daar moet komen." (Hermien)
• " De training geeft mij handvatten om mijn eigen koers te bepalen en die zo nodig bij te stellen. Ik kom weer in contact met mijn diepste verlangens, doe daardoor zaken waar ik blij van word en daardoor krijg ik energie." (Melanie)
• "De cursusleiders stralen rust en vertrouwen uit en creëren daardoor een veilige omgeving. Door de gerichte oefeningen krijg ik ruimte en inspiratie om aan mezelf te werken. Hierdoor kom ik weer in mijn energie." (Francisca)

Voor wie?

Deze training is bestemd voor vrouwen rond de dertig die gericht op zoek willen gaan naar hun diepere drijfveren, normen en waarden. En op grond daarvan doelen willen stellen en keuzes willen maken die écht bij hun passen.

Petri Elemans en Ad van Heijst

Petri Elemans is een echte verbinder en voelt feilloos aan of er wel of geen sprake is van contact tussen mensen. Haar ervaring is dat je vaak pas echte gedragsveranderingen ziet als mensen in hun kern geraakt worden. Haar passie is om mensen opnieuw in verbinding te brengen met hun kern. De ervaring uit haar eigen werk- en persoonlijke leven zet zij nu in bij haar trainingen om andere mensen te begeleiden om hun eigen weg te vinden.

Ad van Heijst is in staat om snel voor een veilige omgeving te zorgen. Door zichzelf open te stellen nodigt hij anderen uit om dat ook te doen. De rode draad is dat hij mensen helpt om hun eigen doelen te verwezenlijken door op zoek te gaan naar hun innerlijke drijfveren. Ad heeft er plezier in om naar mensen te luisteren, zijn kennis te delen en mensen aan het denken te zetten.

Praktische Informatie

Datum: 10 november, 24 november en 8 december 2021
Kosten: € 695,- inclusief koffie/thee en lunch.
Locatie: Conferentieoord De Poort
Meer informatie: Kijk op:  https://www.heelopleidingen.nl/persoonlijke-ontwikkeling/training-krachtige-keuzes-als-dertiger/