Send a friend
 
Stuur deze pagina aan een vriend of bekende. Via een link kunnen ze deze pagina dan direct openen.
 
 
 
Aan
 
 
Email
 
 
 
 
Van
 
 
Email
 
 
 
 
Boodschap
 
 
 
 
 
 
 

Tel +31(0)24 397 1204

Home
English
Send a friend
Adres en route
 
 
 
 
 
 
 

 

Training Persoonlijk leiderschap – 3 daagse


Datum:20 apr 2021 > 8 jun 2021
Begintijd:09:30 uur
Eindtijd:16:30 uur
 
 
Organisator:Heel opleidingen
E-mail:
Website:https://www.heelopleidingen.nl/
Telefoon:+31 6 445 44 067

 

Persoonlijk leiderschap, zit ik op de weg waar ik wil zijn?

Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?

Dat zijn best grote vragen waar je niet zomaar antwoord op hebt. Maar mochten ze regelmatig bij je op komen en wil je daar antwoord op dan is deze training wat voor jou. In een ontspannen, veilige setting gaan we gezamenlijk op zoek naar jouw antwoorden. De basis is dat je zicht krijgt op je eigen kwaliteiten en aandachtspunten. Je weet wie je bent en voelt wat voor jou belangrijk is. Bewustwording is hierbij een sleutelwoord. Je gaat moeilijke beslissingen niet uit de weg, hebt een eigen mening en durft verantwoorde risico’s te nemen. Persoonlijk leiderschap gaat over bewustzijn, visie, drijfveren, creëren, strategie, helder en bewust communiceren en de wil om je ambities te verwezenlijken. Kortom, iemand met persoonlijk leiderschap staat sterk in zijn schoenen, omdat hij richting weet te geven aan zijn leven. Hij is zich bewust van zijn gedrag, overtuigingen en invloed.

Na de training Persoonlijk Leiderschap:

• Ben je persoonlijk effectiever en leef je met hernieuwde passie en energie
• Word je gehoord door anderen doordat je in staat bent helder en open te communiceren over jouw belangen en prioriteiten
• Ga je moeilijke beslissingen niet uit de weg, heb je een eigen mening en durft verantwoorde risico’s te nemen.
• Kun je de keuzes maken die bij jou passen
• Heb je daarnaast ook oog en oor voor wat anderen beweegt en inspireert
• Sta je open voor de belangen van anderen en bent daardoor in staat ondersteunend te zijn
• Heb je inzicht in je eigen denken en handelen

Doelgroep

Deze training is bestemd voor mensen die stil willen staan bij hun leven en weer opnieuw zicht willen krijgen of ze nog vrolijk worden met hetgeen ze doen of dat ze graag iets anders willen. Tijdens de training krijg je zicht op waar jouw hartje sneller van gaat kloppen en durf je de keuzes te maken die bij jou passen. Dit alles met behulp van praktische en ervaringsgerichte oefeningen die we ondersteunen met korte blokjes theorie. De groep bestaat uit maximaal 12 personen en wordt begeleid door 2 trainers zodat iedereen de aandacht krijgt die nodig is.

De Begeleiders

Petri Elemans is een echte verbinder en voelt feilloos aan of er wel of geen sprake is van contact tussen mensen. Haar ervaring is dat je vaak pas echte gedragsveranderingen ziet als mensen in hun kern geraakt worden. Haar passie is om mensen opnieuw in verbinding te brengen met hun kern. De ervaring uit haar eigen werk- en persoonlijke leven zet zij nu in bij haar trainingen om andere mensen te begeleiden om hun eigen weg te vinden.

Ad van Heijst is in staat om snel voor een veilige omgeving te zorgen. Door zichzelf open te stellen nodigt hij anderen uit om dat ook te doen. De rode draad is dat hij mensen helpt om hun eigen doelen te verwezenlijken door op zoek te gaan naar hun innerlijke drijfveren. Ad heeft er plezier in om naar mensen te luisteren, zijn kennis te delen en mensen aan het denken te zetten.

Meer informatie?


Wil je meer over weten en kijken of het iets voor jou is? Lees dan ook de informatie op onze website https://www.heelopleidingen.nl/persoonlijke-ontwikkeling/training-persoonlijk-leiderschap/ en/of neem contact met ons op. We staan je graag te woord.

Praktische Informatie

Datum Voorjaar: 20 april, 18 mei en 8 juni 2021
Datum najaar: 28 september, 12 oktober en 2 november 2021

Tijd: 9.30 uur – 16.30 uur.
Kosten: € 795,- inclusief koffie/thee en lunch.
Locatie: Conferentieoord De Poort