Send a friend
 
Stuur deze pagina aan een vriend of bekende. Via een link kunnen ze deze pagina dan direct openen.
 
 
 
Aan
 
 
Email
 
 
 
 
Van
 
 
Email
 
 
 
 
Boodschap
 
 
 
 
 
 
 

Tel +31(0)24 397 1204

Home
English
Send a friend
Adres en route
 
 
 
 
 
 
 

 

Coaches: Houd de zaag scherp!


Datum: 5 nov 2021 > 3 dec 2021
Begintijd:09:30 uur
Eindtijd:15:30 uur
 
 
Organisator:Heel opleidingen
E-mail:
Website:https://www.heelopleidingen.nl/
Telefoon:+31 6 445 44 067

 

Coaches: Houd de zaag scherp!


Deze bovenstaande spreuk van Covey illustreert hoe belangrijk het is om je als professional te blijven ontwikkelen. Het regelmatig de tijd nemen om je 'zaag' te scherpen' ,maakt je veel effectiever dan gewoon stug doorgaan. Daarom hebben wij speciaal voor coaches met enige ervaring deze driedaagse training ontwikkeld. De invalshoek is dat je zowel je kennis en vaardigheden opfrist als er ook een verdieping in aanbrengt.

Om zoveel mogelijk aan te sluiten bij de dagelijkse praktijk hebben we een maatwerktraining met verdieping bedacht. We stellen ons programma zoveel mogelijk af op de leerbehoefte van de cursisten. Onze doelstelling is om steeds te kijken hoe jij met jouw mogelijkheden zo optimaal mogelijk invulling kunt geven aan jouw rol als coach. Dat betekent ook dat in deze 3-daagse de aandacht gericht is op het leerproces van jou als cursist. Het vooraf bedachte programma daaraan ondergeschikt is.

Programma:

We spelen geen rollenspellen maar creëren in onze oefeningen reële situaties. Zodat alle cursisten gericht kunnen werken aan hun eigen professionaliteit als coach.

Onderwerpen waar we aandacht aan kunnen besteden zijn bijvoorbeeld:

• Contact en contract (Afstand en nabijheid als coach)
• De juiste vraag, op het juiste niveau, op het juiste moment,
• (Zelf)reflectie
• De dramadriehoek
• Gebruik van je intuïtie,
• Omgaan met weerstand,
• Ethische dilemma's,
• Overdracht en tegenoverdracht,
• Zingeving,
• Systemisch coachen,
• Lichaamswerk bij coachen.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor coaches die al enige ervaring en achtergrond hebben met coachen en die een verdiepingsslag willen maken. Deze verdiepingsslag is zowel op theoretisch als op praktisch niveau. Uitgangspunt is steeds hoe kun jij met jouw mogelijkheden in jouw situatie, ervoor zorgen dat de ander leert wat hij wil leren. Dus coach je zelf mensen, heb je een achtergrond in coachen en zoek je een opfriscursus met verdieping? Dan is deze praktische maattraining wat voor je.

De trainers

Deze training wordt gegeven in een kleine groep (max 10 deelnemers) en verzorgd door Petri Elemans en Ad van Heijst, twee ervaren coaches met ruime trainingservaring.

Meer informatie?


Wil je meer over weten en kijken of het iets voor jou is? Lees dan ook de informatie op onze website https://www.heelopleidingen.nl/persoonlijke-ontwikkeling/coaches-houd-de-zaag-scherp/ en/of neem contact met ons op. We staan je graag te woord.

Data

5 en 19 november en 3 december

Kosten

€ 825,-