Send a friend
 
Stuur deze pagina aan een vriend of bekende. Via een link kunnen ze deze pagina dan direct openen.
 
 
 
Aan
 
 
Email
 
 
 
 
Van
 
 
Email
 
 
 
 
Boodschap
 
 
 
 
 
 
 

Tel +31(0)24 397 1204

Home
English
Send a friend
Adres en route
 
 
 
 
 
 
 

 

Leergang Coachen van collega's - 6 daagse


Datum: 9 okt 2020 > 9 okt 2020
Begintijd:09:30 uur
Eindtijd:16:30 uur
 
 
Organisator:Heel opleidingen
E-mail:
Website:https://www.heelopleidingen.nl/
Telefoon:+31 6 445 44 067

 

Coachen van collega's. Hoe krijg ik ze mee?


Je mag iemand coachen/begeleiden. Je gaat in gesprek en je vertelt precies wat ie moet doen en toch heeft het niet het gewenste effect. Dan is coachen van collega's geen feest. Misschien is het dan het moment om eens te kijken naar hoe je je coachingsvaardigheden inzet en wat je kunt doen om deze te verfijnen.

Het begeleiden en coachen van collega's blijkt dus in de praktijk vaak lastiger dan gedacht. In onze leergang leer je meer over het vak van coach en het coachingstraject en hoe je daar met jouw mogelijkheden invulling aan kunt geven in jouw rol als begeleider van je collega’s. Wat zet je wanneer in om je collega verder te helpen.

Na deze praktische leergang weet je hoe jij jouw collega's kunt ondersteunen zodat ze effectiever functioneren.

Dit zeggen deelnemers over de leergang:
  •  "Wat een waardevolle leergang waarbij ik veel praktische bagage heb meegekregen." (Erik)
  •  "Ik waardeer de door de trainers gecreëerde fijne en veilige sfeer in de groep en het       vertrouwen dat ze uitstralen. Dat geeft voor mij een perfecte leeromgeving." (Jolanda)
  •  "Mooie bruikbare oefeningen die ik zo kan meenemen in mijn gereedschapskist." (Jantje)
  •  "Ik heb meer zicht gekregen op wie ik ben als coach en kan daar gericht gebruik van maken." (Anita)
Klik hier voor meer informatie

Doelgroep

Deze leergang is bestemd voor mensen die zicht willen krijgen op coachen in het algemeen én hoe ze dit praktisch in kunnen zetten bij het begeleiden van collega’s. We gaan vooral aan de slag met praktische en ervaringsgerichte oefeningen die we ondersteunen met korte blokjes theorie. De groep bestaat uit maximaal 12 personen.

Petri Elemans en Ad van Heijst
Petri Elemans is een echte verbinder en voelt feilloos aan of er wel of geen sprake is van contact tussen mensen. Haar ervaring is dat je vaak pas echte gedragsveranderingen ziet als mensen in hun kern geraakt worden. Haar passie is om mensen opnieuw in verbinding te brengen met hun kern. De ervaring uit haar eigen werk- en persoonlijke leven zet zij nu in bij haar trainingen om andere mensen te begeleiden om hun eigen weg te vinden.

Ad van Heijst is in staat om snel voor een veilige omgeving te zorgen. Door zichzelf open te stellen nodigt hij anderen uit om dat ook te doen. De rode draad is dat hij mensen helpt om hun eigen doelen te verwezenlijken door op zoek te gaan naar hun innerlijke drijfveren. Ad heeft er plezier in om naar mensen te luisteren, zijn kennis te delen en mensen aan het denken te zetten.

Praktische Informatie
Datum:  2 juli 2020 . Nieuwe 6-daagse training vanaf 9 oktober; 6 november; 27 november; 18 december 2020; 15 januari en 12 februari 2021
Kosten: € 1.495,- inclusief koffie/thee en lunch.
Locatie: Conferentieoord De Poort