Send a friend
 
Stuur deze pagina aan een vriend of bekende. Via een link kunnen ze deze pagina dan direct openen.
 
 
 
Aan
 
 
Email
 
 
 
 
Van
 
 
Email
 
 
 
 
Boodschap
 
 
 
 
 
 
 

Tel +31(0)24 397 1204

Home
English
Send a friend
Adres en route

 
 
 

 


Datum:25 jul 2019 > 30 jul 2019
Begintijd:16:00 uur
Eindtijd:10:00 uur
 
Nu nog beschikbare plaatsen:
Evenement132 (van 240 totaal)
 
Cursus
Schoolgroep 1-2
8 (van 12 totaal)
Schoolgroep 3-4
6 (van 12 totaal)
Schoolgroep 5-6
2 (van 12 totaal)
Schoolgroep 7-8
4 (van 12 totaal)
Introductiecursus Bahá'í-geloof
25 (van 30 totaal)
Cultuur van onderrichten
50 (van 80 totaal)
Ruhi 2 - opfriscursus
12 (van 15 totaal)
Ruhi 6 - opfriscursus
11 (van 15 totaal)
Ruhi 8.1
15 (van 15 totaal)
Ruhi 8.2
14 (van 15 totaal)
Ruhi 8.3
11 (van 15 totaal)
Crèche
13 (van 16 totaal)
Jeugdprogramma
27 (van 30 totaal)
Jongerenprogramma
29 (van 30 totaal)
Geen cursusdeelname
 
Organisator:Afdeling evenementen de Poort
E-mail:
Website:http://www.depoort.org
Telefoon:024-3971204

 

Livestream via deze link te volgen: Klik hier voor de livestream
- Vanaf 19 juni is de inschrijving voor dagbezoekers geopend. Gelieve de toelichting onderaan deze tekst goed te lezen voordat u zich inschrijft als dagbezoeker. Kinderklassen en Ruhi boeken zijn niet beschikbaar voor dagbezoekers. De introductiecursus en Cultuur van onderrichten wel -Zomerscholen 2019

De zomerscholen op De Poort zullen dit jaar geheel in het teken staan van 'het bevorderen van een cultuur van onderricht' – zoals door het leren over meditatieve bijeenkomsten, waarbij gebruik gemaakt wordt van delen van het boek “Bespiegelingen over het leven van de geest”; over het bevorderen van huisbezoeken aan de hand van het boek “Opstaan om te dienen”; over het geven van kinderklassen, en over het opwekken van het verlangen om te onderrichten aan de hand van het boek “Het Onderrichten van de Zaak”. Ook zullen de boeken “De Tweeling Manifestaties” en “Het Verbond” worden gegeven.

Parallel aan de hiervoor genoemde workshops zal Dr. Penny Walker, voormalig lid van het Internationale Onderrichtscentrum, samen met haar man David Walker, een programma verzorgen over 'het bevorderen van een cultuur van onderricht', bestaande uit een korte inleiding en workshops. Deze workshops worden zowel in de ochtend als in de middag gegeven (parallel aan de Ruhi cursussen). De school start iedere dag met een plenaire opening waarna iedereen naar de cursus van haar/zijn keuze voor de ochtend en de middag gaat. Het avondprogramma start ook weer plenair. Een gedetailleerd programma en verdere toelichting op de zomerscholen volgen in een later stadium.

Als coherent onderdeel van de Zomer van Dienstbaarheid zullen de zomerscholen dit jaar korter zijn: vier in plaats van zes volle dagen. De eerste school zal beginnen op zaterdagavond 20 juli en eindigen op donderdagochtend 25 juli. De tweede school begint op donderdagavond 25 juli en eindigt op dinsdagochtend 30 juli. Er zal een kinderprogramma zijn, een jeugd- en een jongerenprogramma. Ook zal er een introductiecursus worden georganiseerd over het Bahá’í-geloof waarvoor vrienden van het Geloof van harte worden uitgenodigd om deel te nemen. Er zal aandacht zijn voor kunst, sport en spel, en creativiteit. De organisatie van de school wordt dit jaar verzorgd door een comité in nauwe samenwerking met het Trainingsinstituut en de Nationale Geestelijke Raad.

Voor een verdere toelichting op de Zomer van Dienstbaarheid wordt u geadviseerd de brief van de Nationale Geestelijke Raad te bestuderen te dd. 17 april 2019.

Ruhi cursussen

Tijdens deze zomer van dienstbaarheid zijn er twee prachtige gelegenheden om ons samen te laten inspireren verdiepen en te versterken om een leven van dienstbaarheid te ontwikkelen.
Gelegenheden waar men kan doorgaan met het opbouwen van vaardigheden die bijdragen aan het spirituele karakter van onze gemeenschap, kan nadenken over de vreugde van onderricht, het ontwikkelen van praktische vaardigheden voor het delen van concepten, van kwaliteiten die helpen verhalen over het Geloof te vertellen.

Op de Poort worden tijdens de zomerschool, trainingen en “opfriscursussen“aangeboden. Deze “opfriscursussen” staan open voor iedereen ook al heeft men het boek niet eerder voltooid.
Tijdens zomerscholen worden de volgende boeken aangeboden:

Week 1: Opfriscursussen 2, 4, 6, boek 3.1 en alle boeken 8
Week 2: Opfriscursussen 2, 4, 6 en alle boeken 8

De opfriscursussen bestaan uit:

Cursus 1: Een cultuur van huisbezoeken versterken
Door een overzichtvan de inhoud van de cursus "Opstaan om te dienen" krijgen de deelnemers een kans om na te denken over de Vreugde van het Onderrichten, de vaardigheden en kwaliteiten ontwikkelen om door middel van huisbezoeken systematisch geestelijke concepten te delen . Deelnemers zullen zich zowel geestelijk als praktisch voorbereiden op dergelijke bezoeken en nadenken over wat het betekent om een cultuur huisbezoeken te laten ontstaan.

Cursus 2: Verhalen delen uit de geschiedenis van het geloof
Door een overzicht van de inhoud van de cursus "de Tweeling Manifestaties "ontwikkelen deelnemers de capaciteit om verhalen uit de geschiedenis van het geloof te delen.
Er zal tijd en aandacht worden besteed aan het reflecteren op de geestelijke kwaliteiten en voorbereiding voor het delen van verhalen, evenals tijd om te leren en te oefenen.

Cursus 3: Een cultuur van onderrichten
Het geloof onderrichten is een van de grootste bronnen van vreugde. Deze cursus biedt een mogelijkheid om de inhoud van de cursus "Het onderrichten van de Zaak " te bekijken. Deelnemers zullen over de kwaliteiten en houding van de onderrichter reflecteren en het vermogen versterken om door hart tot hart gesprekken de waarheden van het Geloof te delen. Er is tijd voor zowel verdieping van ideeën en het opdoen van praktische ervaring.

Per cursus maximaal 15 deelnemers. 14 juni is de deadline voor aanmelding en op basis van de aanmeldingen tot dat toe wordt bekend welke boeken doorgang zullen vinden.

Kinderklassen


De schoolgroep waar uw kind naartoe gaat na de zomervakantie is maatgevend voor welke kinderklas hij/zij wordt ingedeeld. Derhalve graag selecteren voor uw kind in welke schoolgroep uw kind na de zomervakantie terecht komt.

Crèche

U kunt uw kind opgeven voor de crèche door deze als subcursus te selecteren. Een ruimte wordt gereserveerd en ouders zijn primair zelf verantwoordelijk voor de begeleiding van hun eigen kind(eren). Uit de aanmeldingen zal blijken of er begeleiding/oppas beschikbaar is. Inschrijvers worden aangemoedigd zich aan te bieden hiervoor, door dit aan te geven in het opmerkingen-veld.

Jeugd- en jongerenprogramma

Er zal een jeugdprogramma en een jongerenprogramma zijn bij voldoende aanmeldingen. Ook deze kunnen per persoon als subcursus geselecteerd worden.

Dagbezoek en verblijf zonder overnachting

Voor een verblijf zonder overnachting selecteert u "Arr. all-in zonder overnachting ZMS". Dit is een arrangement waar alles bij in zit inclusief ontbijt, maar geen overnachting. Komt u als dagbezoeker (inclusief de avond), dan selecteert u "Dagarrangement 9/22" en door de begin- en aankomstdag/tijd te wijzigen geeft u de gewenste dag(en) aan. Een hele dag is van 9u tot 22u. Komt u alleen overdag dan selecteert u als eindtijd 17u en dan wordt het diner en de avond niet meegerekend. In dit arrangement zit geen ontbijt. Komt u meerdere dagen dan kunt u de begindag van dag 1 bij aankomst aangeven en de eindtijd van de laatste dag. Komt u meerdere dagen, maar niet aaneengesloten, dan dient u per dagbezoek een aparte inschrijving te maken.Bestaande Gast.
 
Indien u voorheen al eens heeft gereserveerd, kunt u hier uw e-mailadres en postcode invullen.
Indien deze combinatie bekend is in onze database, zullen uw gegevens automatisch ingevuld worden. Elke wijziging van uw bestaande gegevens zal opgeslagen worden zodra het formulier verzonden wordt.

Email:
Postcode:
 
 
 
 
Reserveringsgegevens hoofdpersoon
Veld met * is verplicht
 
Bedrijf
Voornaam *
Please leave this field empty
Achternaam *
M/V
Geboortedatum
Adres *
Postcode
*
Plaats *
Land *
Telefoon thuis *
Telefoon werk
E-mail adres *
Herhaal e-mail adres *
 
Maaltijden:
 vegetarisch    dieet:
 
Ik neem deel aan subcursus
 
 
 
Verblijf
 
Aanvang evenement:
25-07-2019 16:00u
Uw aankomst dag en tijd:
Einde evenement
30-07-2019 10:00u
Uw vertrek dag en tijd:
Kies voor dagbezoek: Dagarrangement 9/22 en pas aankomst- en vertrektijd aan om de gewenste dag(en) te kiezen. Arrangement zonder overnachting ZMS kiest u om een verblijf voor de gehele duur van de zomerschool te boeken zonder overnachting en met ontbijt.
Mijn eerste en tweede accommodatiekeuzes (p/p)
1)* *
2)* *
 
Accomodatie opmerkingen
 • Ontbijt 8.00 - 9:30 • Lunch 12:30 - 13:30 • Diner 18.00 - 19:00
  Bij de keuze voor uw accommodatie zijn alle maaltijden
  en koffie/thee inbegrepen gedurende de tijd
  dat u in Conferentieoord de Poort verblijft.
   
 • Breakfast 8:00-9:30 • Lunch 12:30-13:30 • Dinner: 18:00-19.30
  The choice of your accommodation includes all meals and coffee/tea during the time of your stay in conference center De Poort.
   
Vragen
 1. Hoeveel heeft u voor deze persoon aan subsidie nodig:
  - Max. € 125,- p/p voor volwassenen.
  - Max. € 90,- p/p t/m 10 jaar.
  - Max. € 55,- p/p t/m 5 jaar.
 2. Ik ben trainer/helper.
  Ja
 
Extra personen (op dezelfde factuur)
 
 
 
Opties
 Camping electra 5/n
€ 15,00
 
Opmerkingen
 
 
 
Afronden
Verificatiecode
In geval van twijfel: alléén de volgende karakters kunnen voorkomen in het
plaatje hierboven: "0123456789".
Voer a.u.b. de code in: *
 
Algemene opmerkingen
 • Cancellation policy
  According to Dutch law, you are obliged to pay:
  35% if you cancel 1 month to 2 months before the commencement of the event;
  50% if you cancel before more than 14 days,
  85% if you cancel before more than 7 days.
  100% of the amount is due and will be deducted from your account if you cancel within 7 days.

  (Notwithstanding the Uniform Conditions we do not charge for cancellation more than 2 month 
  before the event) 


  Cancellation policy (UVH)


 • Annuleringsvoorwaarden.
  Indien u meer dan 1 maand (< 2 maand)
  voorafgaand aan het bedoelde evenement
  annuleert, bent u minimaal 35% 
  meer dan 14 dagen 50%
  meer dan 7 dagen 85% en
  binnen 7 dagen 100%
  van het gereserveerde bedrag verschuldigd.

  In afwijking van de Uniforme Voorwaarden Horeca
  berekenen we geen annuleringskosten bij annulering
  meer dan 2 maanden voorafgaand aan het evenement.

  Klik de link voor een uitgebreidere uitleg:

  Conform Uniforme Voorwaarden Horeca.
   

  Wij raden u aan om een
  annuleringsverzekering af te sluiten.
 
 
 Ik geef De Poort toestemming mijn gegevens te gebruiken
zoals beschreven in de Privacy Statement
 Ik geef de cursus/conferentie organisator toestemming om mijn
gegevens (naam, email, leeftijd, uitsluitend cursus gerelateerde info) te gebruiken zoals beschreven in de Privacy Statement