Send a friend
 
Stuur deze pagina aan een vriend of bekende. Via een link kunnen ze deze pagina dan direct openen.
 
 
 
Aan
 
 
Email
 
 
 
 
Van
 
 
Email
 
 
 
 
Boodschap
 
 
 
 
 
 
 

Tel +31(0)24 397 1204

Home
English
Send a friend
Adres en route
 
 
 
 
 
 
 

 


Datum:12 sep 2018 > 12 sep 2018
Begintijd:10:00 uur
Eindtijd:16:30 uur
 
Nu nog beschikbare plaatsen:
Evenement7 (van 24 totaal)
 
Organisator:Opleidingen Land van Rouw
E-mail:
Website:http://www.landvanrouw.nl/
Telefoon:024-7370030

 

Samen krachtig op pad

Met: Agmar Butcher

‘Je moet het wel zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.’

Samen krachtig op pad is een begeleidingstool in spelvorm en is een laagdrempelig therapeutisch instrument om diverse thema’s zoals ziekte, palliatieve zorg, afscheid nemen in de breedste zin van het woord en (aanstaand) overlijden bespreekbaar te maken.

De tool biedt de professional legio aan (losse) werkvormen en methodieken om kinderen én volwassenen te begeleiden bij het spelenderwijs en creatief bespreekbaar maken van emoties en moeilijke onderwerpen. De tool is individueel, met het gezin, in een lotgenotengroep en in de klas inzetbaar.

Inhoud
Tijdens deze dag wordt de tool, het werken met de tool en aanvullende, extra werkvormen uitgelegd en gaan we samen aan de slag. Met elkaar oefenen en van elkaar leren!

Doelgroep
Deze workshop is bedoeld voor (oud)studenten van Land van Rouw en andere professionals die willen leren werken met een nieuwe begeleidingstool, met veel diverse mogelijkheden. De groep bestaat uit maximaal 24 mensen.

Agmar Butcher
Agmar begeleidt in haar praktijk Kei-jij kinderen, jongeren en gezinnen bij rouw en verlies. Ze geeft trainingen aan (zorg) professionals en studenten over hoe om te gaan met ziekte en sterven in het gezin. Daarnaast werkt ze in het academisch ziekenhuis op de kinder-IC. Ze heeft de opleiding Omgaan met Verlies Kinderen & Jongeren gevolgd en de Therapeutische Vervolgopleiding Werken met gestolde Rouw.
www.samenkrachtigoppad.nl en www.kei-jij.nl

Praktisch informatie
Datum: Woensdag 12 september 2018 van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Kosten: De kosten van de Inspiratie Workshop zijn € 155,00 inclusief koffie/thee en lunch. Je krijgt € 20,- korting als je bij inschrijving ook tegelijkertijd de tool aanschaft.

De prijs van de tool ‘Samen krachtig op pad’ is € 165,00 exclusief 21% btw. Als extra ontvang je een aanvullende handleiding met diverse, extra werkvormen en bijbehorende werkbladen en betaal je geen verzendkosten.

Locatie: Conferentieoord De Poort

De korting die u krijgt als u het spel aanschaft wordt pas zichtbaar als u de factuur ontvangt.

 

De datum van deze cursus verlopen. Het is dus niet meer mogelijk om u in te schrijven.

U kunt in de evenementenagenda de huidige cursussen vinden.